Partenaires | Limara – Signature parrots

Partenaires

Limara staat in voor de erkende quarantaine van vogels

Onze partner-verdeelpunten gaan met dezelfde passie en overtuiging met vogels om als wijzelf. Ze volgen verplicht een startopleiding waarin we ze uitgebreid briefen over onze manier van opkweken, voeding en voedingsschema’s, optimale leefomgeving ... Zo weten ze exact hoe ze moeten omgaan met de vogels, kunnen ze ze perfect verzorgen en ook inschatten wanneer er iets niet in orde blijkt te zijn. Dan kunnen ze altijd bij ons terecht voor advies en verdere assistentie.

 

We dragen elke vogel met enorm veel liefde over aan de winkelier, wetende dat ze er zeer goed voor zullen zorgen. We blijven er uiteraard altijd over waken dat de vogel in topconditie met de uiteindelijke eigenaar naar huis gaat.

 

Elk van onze partners ondertekent ook een engagementsverklaring: het ultieme bewijs dat ze de geest waarin wij werken ook zullen toepassen in hun verdeelpunt en naar hun klant toe, uiteraard gepaard met het nodige advies.

Au niveau national

Venez découvrir nos oiseaux magnifiques dans un de nos points de distribution locaux. Demandez-y des conseils à propos de la meilleure alimentation, du meilleur hébergement, des meilleurs soins ... Vous y découvrirez tout ce que vous voulez savoir sur votre futur compagnon.

Au niveau international

Notre réseau de partenaires couvre le monde entier. Nos agents attitrés veillent à une communication fluide entre nous en tant qu'éleveur et l'acheteur intéressé.